Условия за доствка:

  • Минимална сума за доставка – 35лв.
  • Такси за доставка – няма /за гр. София/
  • Доставката се извършва до адрес посочен от клиента
  • Датата и часа на доставка се избират от клиента в края на оформяне на своята поръчка в полето „Данни за доставка“

Специфични продукти и тяхната доставка:

  • Прясно пасищно месо се поръчва понеделник до 16:00 ч. и се доставя четвъртък и петък или се поръчва в сряда до 16:00 ч. и се доставя събота /след 13:00ч/ и неделя.
  • Прясна риба се поръчва най-късно до 12:00 ч. и се доставя на следващия ден.
  • Хляб се поръчва най-късно до 11:00 ч. и се доставя на следващия ден

ВАЖНО: Ако часът и/или датата за желанта от вас доставка са заети /не са активни в менюто/, но вие държите на същата дата и час моля потърсете ни на телефон или e-mail. Обещаваме, че веднага ще се свържем с вас и, ще се опитаме да доставим продуктите на желаното от вас място и време. Това по никакъв начин няма да оскъпи вашата доставка.

ВАЖНО: За да стигнем до Вас, ще използваме GPS навигация. Тъй като подобни методи за откриване на адрес не винаги са точни, моля ако е необходимо в полето „Бележка към поръчката“ добавете няакъв ориентир примерно – „Преди жълтата сграда в ляво“, „След магазин…“ и т.н.
Това много ще ни улесни !
Моля обърнете внимание, че някой от продуктите ни /сирене, кашкавал, разядки, маслини и т.н./ са мерими /размерни/. Колкото и точна ръка да имаме, трудно ще отрежем до грам посоченият от вас грамаж. Което ще повлиае на крайната цена макари и с малко.
На други наши продукти, като луканки, суджуци, салами, теглото на всяка бройка е различно. Което също може да повлиае на крайната цена.

ПРИМЕР: Поръчвате си луканка 250 гр. за 7,90 лв., 500 гр. сирене за 6,70 лв. 500 гр. кашкавал за 8,50лв. и 300 гр. маслини за 3,00лв. Общата сума на поръчката ви е 26,10 лв.
Обаче луканката се оказва 280 гр. – 8,85лв., режем сиренето 470 гр. – 6,30 лв., режем 520 гр. кашкавал 8,84лв. и сипваме 315 гр маслини -3,15лв. Общо стават 27,14 лв.
За това, след като приготвим поръчката ви, ще ви изпратим e-mail с точната сума!

Връщане или замяна:

Прекрасно знаем, че покупката на стока по интернет е трудено решение, още повeче ако говорим за хранителни продукти. Затова ако по някакъв начин някой от продуктите ни е с нарушена цялост, опаковка, изтекъл срок, влошено качество, моля не се колебайте да се свържете с нас. Обещавdме, че в най-кратък срок ще заменим или възстановим сумата.
Не забравяйте, че вие сте защитени от закона за защита на потребителите.